OVER ONS BEDRIJF IN Amsterdam EN ONS TEAM

Kartonnage Amsterdam is een fusie tussen Drukgoed Amsterdam en Rood en Groen Verpakkingen sinds 1 januari 2020. Onze passie ligt bij het ontwikkelen van unieke verpakkingen en grafische afwerking. Dankzij onze jarenlange ervaring, kennis en uitgebreide netwerk binnen onze branche kunnen wij voor elk product absolute meerwaarde creëren. Kartonnage Amsterdam staat voor ons basis materiaal, karton in combinatie met het creatieve imperium van Nederland: Amsterdam.

MAAK KENNIS MET HET TEAM VAN KARTONNAGE AMSTERDAM

We werken met 13 vaste medewerkers en een kleine groep oproepkrachten. We zijn een hecht team; we delen lief en leed, kennen elkaar goed en staan voor elkaar klaar.

John Kartonnage Amsterdam

JOHN

John is een veelzijdige afwerker die vooral handig is in stansen en het maken van omplakte dozen. Het is een behulpzame jongeman die altijd met een kop koffie voor de klanten klaar staat. Hij is de broer van Marco en heeft een appartement gekocht dat hij aan het opknappen is.

Marco Kartonnage Amsterdam

MARCO

Marco is de man achter de plakmachines. Het cacheren van een of meerdere lagen papier en het omplakken van drukwerk zijn zijn specialiteiten. Ook achter stansmachines is Marco vaak te vinden.
Hij werkt samen met zijn broer John in het bedrijf, woont samen en is vader van een wolk van een dochter. 
Marco is trouwe supporter van AZ.

Jessica Kartonnage Amsterdam

JESSICA

Ons jongste personeelslid is Jessica. Ze is erg handig met het vouwen van doosjes en begint steeds meer te leren in de drukkerij. Ze assisteert steeds vaker bij het stansen en omplakken van drukwerk. Jessica werkt als enige vrouw in de productie en houdt erg van voetbal.

Erik Kartonnage Amsterdam

ERIK

Erik is ruim 30 jaar geleden als offsetdrukker begonnen bij DrukGoed. Hij is uitgegroeid tot DTP’er, snijder, modellenmaker en specialist in luxe verpakkingen. Als er wat tijd over is, is hij ook nog wel eens achter de drukpers te vinden.

Erik heeft twee kinderen en woont met zijn vriendin en haar kinderen in Almere. Hij is dol op voetbal en zijn caravan.

Danny Kartonnage Amsterdam

DANNY

Danny is onze vaste offsetdrukker. Het liefst werkt hij zijn drukwerk zelf af, zeker als het gaat om tabbladen, huisstijlen en mappen. Of dit een bepaalde reden heeft, weten wij nog niet zeker.

Danny is gelukkig getrouwd, heeft een zoon en tot voor kort voetbalde hij nog, wat zich nu beperkt tot het kijken naar Ajax.

Cees Kartonnage Amsterdam

CEES

Cees is van oorsprong boekdrukker en het eerste personeelslid van DrukGoed. Hij is uitgegroeid tot meer allround-afwerker, voorman, modellenmaker en leermeester.
In 2010 heeft Cees de stap gezet om het bedrijf samen met Frits over te nemen. Cees regelt veel op kantoor maar de liefde ligt toch op de werkvloer.
Cees is getrouwd, heeft twee kinderen, is dol op voetbal en erg reislustig.

Marissa Kartonnage Amsterdam

MARISSA

Marissa is de dochter van Cees. Ze is opgegroeid in de drukkerij en handig met vouwen en plakken. Zo’n beetje elke elasto die in een map verwerkt zit komt van haar hand. Na haar studie en eerste baan is ze teruggekomen bij DrukGoed. Ze is nu al een aantal jaren een vaste kracht op kantoor, die de klanten goed adviseert. Als het even kan springt Marissa nog steeds graag bij in de afwerking. 
Marissa woont samen met haar man in Almere, speelt graag een potje voetbal en is net als haar vader erg reislustig.

Frits Kartonnage Amsterdam

FRITS

Frits begon als calculator bij DrukGoed. Voordat hij bij DrukGoed terechtkwam, heeft hij 7 jaar bij een grote zeefdrukkerij gewerkt. Frits heeft in de loop der tijd veel geleerd binnen de drukwerkbranche en werd uiteindelijk bedrijfsleider bij DrukGoed. Met Cees heeft hij een grote (zakelijke) klik en dit resulteerde in 2010 tot een gezamenlijke bedrijfsovername.
Frits is gelukkig getrouwd, heeft drie kinderen, loopt veel hard en is dol op het maken van mooie reizen.

Joep & Bandit Kartonnage Amsterdam

JOEP & BANDIT

Een hond op de werkvloer vermindert de werkstress. Joep en Bandit zijn onze twee donderstenen en zijn regelmatig bij ons op de werkvloer te vinden.

Drukkerij de Haan

DRUKKERIJ DE HAAN

Dick de Haan van Drukkerij de Haan sinds 1928:

"Voordat ik in 2006 bij DrukGoed introk, toen nog gevestigd aan de Buyskade, is mijn bedrijf gevestigd geweest in de Kinkerstraat en aan de Nieuwpoortkade.

De samenwerking met DrukGoed heeft een groot aantal voordelen opgeleverd.

Dit jaar word ik 65. Plezier in mijn werk is op dit moment mijn grootste drijfveer.  Met mijn know-how en ervaring kan ik meerwaarde creëren voor mijn cliënten. Winstoptimalisatie is voor mij geen doel op zich; klanttevredenheid wel. Om goed te kunnen blijven functioneren, mag mijn omzet niet al te veel meer groeien. Door de huidige constructie is de continuïteit van mijn bedrijf gegarandeerd."

Leijten Drukwerk

LEIJTEN DRUKWERK

"Mijn naam is Jean-Philippe Leijten, eigenaar van Leijten drukwerk en advies.

Ik ben de vierde generatie drukker in mijn familie en inmiddels 30 jaar werkzaam in ons mooie bedrijf.

Mijn specialisatie is drukwerk in PMS-kleuren maar ook met full colour kan ik u absoluut verder helpen. Het drukwerk produceer ik in offset maar natuurlijk ook digitaal.

De grafische producten die ik lever variëren van geboortekaartjes, huisstijlen, folders en brochures tot alles wat direct in het oog moet springen, zoals groot formaat posters, banners, beurspanelen en belettering.

Ook kunt u bij mij terecht voor geborduurde logo’s en namen op (bedrijfs-)kleding.

Samen met mijn zoon hebben we met ons bedrijf ‘Made in Stitches’ hierin onze expertise gebundeld.

Zoals u leest, veel is mogelijk, maar het gaat om wat u precies wil. De persoonlijke service die ik lever heeft ervoor gezorgd dat klanten mij steeds weer benaderen voor hun specifieke wensen. Bel me op 020 400 3000 of mail naar jp@leijten.net."

BGS & S

BGS & S

"Mijn naam is Roger Caspers en mijn bedrijf heet BGS & S, wat staat voor Budget Graphic Services & Solutions. Regelmatig onderhoud is voor ieder bedrijf van belang. De invulling van het onderhoud is echter afhankelijk van interne en externe factoren. Het vinden van de juiste balans tussen productie & productiemiddelen, daar zijn wij sterk in.

BGS & S heeft door zijn ruime ervaring van 25 jaar in de grafische wereld, aardig wat kennis vergaard. Deze kennis weten wij als geen ander in te zetten om praktisch elke vraag van de klant over afwerkingsprocessen te kunnen beantwoorden. Het geven van trajecttraining voor productie- optimalisering is ons dan ook op het lijf geschreven. Wij zien dan ook graag uw uitnodiging tegemoet om te kijken hoe wij u hierin kunnen bijstaan.

Wanneer u een probleem heeft met uw vouw-, snij-, bind-, hecht- en/of naaimachine van welk merk dan ook of een elektronisch probleem van welk aard dan ook, bel ons gerust! Wij staan in principe 24 uur per dag tot uw beschikking!"

Wasco & Evo

WASCO & EVO

Wasco

"Ik ben in de eerste plaats striptekenaar en heel soms ook illustrator. Ik ben bij AGAlab ook RISO (moderne stenciltechniek) begeleider.

In de boekhandel vind je de boeken
"Het Tuitel Complex" en "1000 Pinguins" van mijn hand. Dit jaar is mijn 2020 Pinguins SCHEUR-Kalender uitgebracht en het nieuwe striptijdschrift. Dan is er deze zomer nog een vogeltentoonstelling gepland."

 

Evo

"Ik schrijf  de laatste tijd vooral veel liedjes voor het duo Rae and Evo en speel gitaar en bas.
Ook maak ik kastjes.

Boekbinderij Hennink

BOEKBINDERIJ HENNINK

"Sinds 1946 een familiebedrijf waar ik, Rinus Hennink, de 3e generatie na opa en vader het bedrijf voortzet.

Boekbinderij Hennink is dus echt een familiebedrijf.

Je kunt bij ons altijd binnenlopen, als drukkerij voor grote oplages maar ook zeker als student voor bijvoorbeeld advies of een opdracht m.b.t. je scriptie.

De koffie staat klaar!"