KARTONNAGE: DE KRACHT VAN Kartonnage Amsterdam

Doosjes, ringbanden, koffers, toonbankdisplays, showcards, luxe verpakkingen, magneet- en presentatieboxen en complete spellen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het, van karton. Altijd op maat gemaakt en volledig naar uw wens. Standaardvoorraden? Die hebben wij niet. U krijgt dus altijd een uniek product.

HET KAN MET KARTON

We maken producten van diverse kartonsoorten: ‘gewoon’ karton, golfkarton, maar ook massief karton van 2 millimeter of meer. Wij beplakken of omplakken dit met mooie papiersoorten of drukwerk. Dit drukwerk kunnen we in eigen huis voor u produceren of u kunt het bij ons aanleveren.

kartonnage Amsterdam

Nieuwe ideeën

Met u om de tafel zitten en meedenken over uw product vinden we heel gewoon bij Kartonnage Amsterdam. Uit deze gesprekken komen vaak de mooiste en creatiefste ideeën naar boven. We nemen hier dan ook graag de tijd voor.  Wat voor product moeten we voor u maken en welk gevoel of idee moet het uitdragen? Met deze en andere vragen helpen we u graag.

De opties zijn nagenoeg eindeloos. Welke constructie op wat voor papier- of kartonsoort dan ook, wij maken het. Onze papiercollectie is up-to-date en zeer uitgebreid, net als onze kennis hierover. We helpen u met de modellen, indelingsvellen en stansmestekeningen, zodat de ontwerper of vormgever snel en gemakkelijk aan de opmaak kan beginnen. 

VRAAG HET DE DRUKKER