Over onze drukkerij in Amsterdam en ons team

DrukGoed Amsterdam is, hoe kan het ook anders, een echt Amsterdams bedrijf. De drukkerij is in 1988 opgericht door Mart Pels die tot 2009 de eigenaar was. In 2010 hebben collega’s Cees Broodbakker en Frits van Vliet het bedrijf overgenomen en de lijn van Mart succesvol doorgezet

Maak kennis met het team van DrukGoed Amsterdam

We werken met 9 vaste medewerkers en een kleine groep oproepkrachten. We zijn een hecht team; we delen lief en leed, kennen elkaar goed en staan voor elkaar klaar.

 

John

John is een veelzijdige afwerker die vooral handig is in stansen en het maken van omplakte dozen. Het is een behulpzame jongeman die altijd met een kop koffie voor de klanten klaar staat. Hij is de broer van Marco en heeft een appartement gekocht wat hij aan het opknappen is.

Marco

Marco is de man achter de plakmachines. Cacheren van 1 of meerdere lagen papier en het omplakken van drukwerk is zijn specialiteit. Ook achter stansmachines is Marco vaak te vinden.
Hij werkt samen met zijn broer John in het bedrijf, woont samen en is aanstaande vader.
Marco is trouwe supporter van AZ.

Jessica

Ons jongste personeelslid is Jessica. Ze is erg handig met het vouwen van doosjes en begint steeds meer te leren in de drukkerij. Ze assisteert steeds vaker bij het stansen en omplakken van drukwerk. Jessica werkt als enige vrouw in de productie en houdt erg van voetbal.

Erik

Erik is ruim 25 jaar geleden als offsetdrukker begonnen bij DrukGoed Amsterdam. Hij is uitgegroeid tot DTP’er, snijder, modellenmaker en specialist in luxe verpakkingen. Als er wat tijd over is, is hij ook nog wel eens achter de drukpers te vinden.
Erik heeft 2 kinderen en woont met zijn vriendin en haar kinderen in Almere. Hij is dol op voetbal en zijn caravan.

 

Danny

Danny is onze vaste offsetdrukker. Het liefst werkt hij zijn drukwerk zelf af, zeker als het gaat om tabbladen, huisstijlen en mappen. Of dit een bepaalde reden heeft, weten wij nog niet zeker.

Danny is gelukkig getrouwd, heeft een zoon en tot voor kort voetbalde hij nog wat zich nu beperkt tot het kijken naar Ajax.

Cees

Cees is van oorsprong boekdrukker en het eerste personeelslid van DrukGoed Amsterdam. Uitgegroeid tot meer allround afwerker, voorman, modellenmaker en leermeester. In 2010 heeft Cees de stap gezet om het bedrijf samen met Frits over te nemen. Cees regelt veel op kantoor maar de liefde ligt toch op de werkvloer.
Cees is getrouwd, heeft 2 kinderen, is dol op voetbal en erg reislustig.

 

Marissa

Marissa is de dochter van Cees. Ze is opgegroeid in de drukkerij en handig met vouwen en plakken. Zo’n beetje elke elasto die in een map verwerkt zit komt van haar hand. Na haar studie en eerste baan is ze teruggekomen bij DrukGoed Amsterdam. Ze is nu al een aantal jaren een vaste kracht op kantoor die de klanten goed adviseert. Als het even kan springt Marissa nog steeds graag bij in de afwerking. 
Marissa woont samen met haar man in Almere, speelt graag een potje voetbal en is net als haar vader erg reislustig.

 

Frits

Frits begon als calculator bij DrukGoed Amsterdam. Voordat hij bij DrukGoed terechtkwam, heeft hij 7 jaar bij een grote zeefdrukkerij gewerkt. Frits heeft in de loop der jaren veel geleerd binnen de drukwerkbranche en werd uiteindelijk bedrijfsleider bij DrukGoed Amsterdam. Met Cees heeft hij een grote (zakelijke) klik en dit resulteerde in 2010 tot een gezamenlijke bedrijfsovername. 
Frits is gelukkig getrouwd, heeft 3 kinderen en is net als Cees dol op reizen.

 

Joep & Bandit

Een hond op de werkvloer vermindert de werkstress. Joep en Bandit zijn onze 2 donderstenen en zijn regelmatig bij ons op de werkvloer te vinden.